Partners

Connection Company
 

Organisational change

Halen we alles uit wat erin zit?

Als organisatiecoaches helpen we je op weg naar het écht bereiken van je organisatie- of afdelingsdoelen. Of nog meer; door zoveel verbinding te bewerkstelligen dat ‘een tandje erbij’ vanzelfsprekend is. We leveren maatwerk; programma’s maken we in co-creatie met je organisatie.

Teamcoaching

Zijn wij een team of doen we maar alsof? Versterken we elkaar of halen we elkaar uit onze kracht? Vinden we elkaars doelstellingen belangrijk, of zijn we vooral bezig onszelf te profileren?

Groepsdynamiek is te ontwikkelen. Dat vereist moed, openheid en volledig commitment aan elkaars ontwikkelproces. Wanneer we dit bereiken ervaren we flow en enorm veel energie!

Ga naar de website

Vanad Bliss
 

VANAD Bliss is dé partner op het gebied van transformatie. Wij zijn ontstaan uit de overtuiging dat plezier en succes hand in hand gaan en begrijpen dat bij succesvol transformeren, zowel de ups & downs, de risico’s en kansen, maar ook de weerstand & daadkracht onlosmakelijk verbonden zijn.

Realiserend dat transformatie niet altijd leuk is, hoe hou je dan toch plezier in de transformatie? Dat is een vraag die ons bezighoudt. Door transformatievraagstukken te verbinden met de juiste mensen helpen wij individuen, teams & organisaties bewust, effectief en met plezier te veranderen

Ga naar de website

Medsim

 

Medsim is een onafhankelijk research- en trainingscentrum voor de medische zorg. Wij bieden unieke multidisciplinaire teamtrainingen voor medische professionals, in een veilige en realistische omgeving. Met onderzoek en innovatieve (simulatie)trainingen levert Medsim een fundamentele bijdrage aan de patiëntveiligheid. Bij haar trainingen stelt Medsim het multidisciplinaire team en het verbeteren van de teamkwaliteiten centraal.

Ga naar de website

De Beeldvormers
 

“Wij zijn de Beeldvormers, wij vormen beelden en dragen bij aan beeldvorming. Dat doen we door te tekenen. Onze tekeningen leggen visueel vast wat foto’s en film niet kunnen zien. We vangen de onderstroom, houden een spiegel voor, helpen terug kijken en verder kijken. De tekeningen die wij maken vertellen het verhaal van een organisatie ofbedrijf, geven verdieping aan artikelen en onderzoeken. Tekenen dwingt ons om aandachtig te kijken. Omgekeerd, getekend worden geeft het gevoel dat je echt gezien wordt. Dat vinden wij belangrijk. Onze tekeningen vormen een blijvende herinnering en aanmoediging.”

Ga naar de website

© 2017 IPC